Wie is de mooiste grid girl?

Als echte motor(sport)liefhebbers hebben wij natuurlijk ook verstand van grid girls. Wie zouden wij graag naast Axel Pons willen zien voorafgaand aan de TT Assen? De MOTORbeurs Utecht houdt namelijk een grid girl-verkiezing, de selectie is gemaakt en staat hier. Met de redactie hebben we alvast even gekeken en we moeten zeggen: we zien aardig wat talent. Wordt het bijvoorbeeld Melanie, Sanne of Sharina? De vijf dames die de meeste stemmen krijgen zullen we tijdens de MOTORbeurs Utrecht terug zien. Nog geen kaarten voor de MOTORbeurs gekocht? Je krijgt ze gratis bij een (half)jaarabonnement

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.