zaterdag 15 juni 2024

Doe de Motor.NL Verzekering Polischeck en ontvang GRATIS een MOTOR Magazine

Doe nu geheel vrijblijvend de Motor.NL Verzekering Polischeck en ontvang GRATIS een MOTOR Magazine t.w.v. € 7,99! Er zit geen verdere verplichting aan, alleen het invullen van de polischeck volstaat om het magazine te ontvangen.

Hoe weet je dat je goed verzekerd bent? Daar kom je vaak pas achter bij schade. Dat is onnodig! Motor.NL helpt jou om te kijken of je huidige verzekering voldoet en of je daadwerkelijk verzekerd bent voor hetgeen wat je echt wilt verzekeren!

Hoe? Wij controleren je huidige motorverzekering op premie en voorwaarden! Stuur ons je polisblad en wij gaan voor je aan de slag!

Je krijgt altijd een positief antwoord van ons; óf je bent goed verzekerd en daar hoef je niets meer aan te doen óf wij hebben een beter voorstel voor je (lagere premie of een betere dekking!)

Heb je vragen? Bel ons gerust even op, dan helpen we je direct op weg! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 0172 – 427 298

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen