Doe-het-zelf

Beschik je over een Yamaha én een flinke dosis fantasie, dan loont het de moeite om aan te haken bij deze ‘Doe-het-zelf-competitie’ van Yamaha. Onder de noemer Build Your Own zijn de Japanners op zoek naar creatievelingen die hun Yamaha omgetoverd hebben (of van plan zijn dat te doen) tot een ‘Sport Heritage’ model. Laatste is een chique woord voor een minimalistische, no-nonsense zelfbouw-motor. Nu kun je zelf helemaal los gaan bij het personalizen van je Yamaha (van Virago tot V-Max), je kunt echter ook gebruik maken van de accessoires die de fabrikant zelf aanbiedt. Zogenaamde Yard Built-onderdelen van gerenommeerde zelfbouwers als ‘Wrenchmonkees’ en DEUS zijn beschikbaar, al geldt dit uitsluitend voor de SR400 en XJR1300 modellen. Zoals gezegd gaat het hier om een competitie, dat betekent dus ook dat er iets te winnen valt. Hoofdprijs: een heuse SR400. Voor de nummers één tot en met vier ligt er een accessoirepakket (t.w.v. €1000,-) klaar. De competitie begint 20 februari tijdens de openingsdag van de MOTORbeurs Utrecht. Meer info? www.yamaha-sport-heritage.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?