Waarschuwing: MOTO73 middenposters gestolen

MOTO73 heeft sinds begin 2014 in elke editie een middenposter. In het huidige nummer dat nu in de winkel ligt, zit een poster van Marco Simoncelli. Dat de Italiaan, die vandaag 27 zou zijn geworden, nog altijd razend populair is blijkt wel uit de mailtjes en telefoontjes die de redactie van MOTO73 ontvangt.

Hoofdredacteur Damiaan Hage: ‘Vanochtend lazen we in onze email al de nodige berichten van personen die een MOTO73 kochten zonder middenposter, en nu ik zonet ook nog twee mensen aan de telefoon had die hetzelfde overkwam, wil ik toch aan de bel trekken. Het blijkt dus dat mensen in de winkel de poster van Simoncelli eruit halen. Daarom mijn dringende verzoek: check voordat je de MOTO73 afrekent even goed of de poster er nog in zit!’

Online bestellen kan natuurlijk ook hier, dan weet je zéker dat de poster er nog in zit.

Trouwens, abonnees hebben hier geen last van, want daar valt de MOTO73 in een plastic verpakking op de deurmat.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.