donderdag 25 april 2024

Waarschuwing: MOTO73 middenposters gestolen

MOTO73 heeft sinds begin 2014 in elke editie een middenposter. In het huidige nummer dat nu in de winkel ligt, zit een poster van Marco Simoncelli. Dat de Italiaan, die vandaag 27 zou zijn geworden, nog altijd razend populair is blijkt wel uit de mailtjes en telefoontjes die de redactie van MOTO73 ontvangt.

Hoofdredacteur Damiaan Hage: ‘Vanochtend lazen we in onze email al de nodige berichten van personen die een MOTO73 kochten zonder middenposter, en nu ik zonet ook nog twee mensen aan de telefoon had die hetzelfde overkwam, wil ik toch aan de bel trekken. Het blijkt dus dat mensen in de winkel de poster van Simoncelli eruit halen. Daarom mijn dringende verzoek: check voordat je de MOTO73 afrekent even goed of de poster er nog in zit!’

Online bestellen kan natuurlijk ook hier, dan weet je zéker dat de poster er nog in zit.

Trouwens, abonnees hebben hier geen last van, want daar valt de MOTO73 in een plastic verpakking op de deurmat.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen