zaterdag 20 april 2024

UPDATE! Doe mee en win de game MotoGP 20!

UPDATE: De winnaars zijn bekend!!

Het juiste antwoord was 1. De volgende personen hebben het spel MotoGP 20 + een goodiebag gewonnen:

  • Jarno Biemold
  • Mart van Gestel
  • Sander van Hoorn

Van harte gefeliciteerd. We nemen z.s.m. contact met jullie op!
______________________________________________________________________________

Mede door – of wellicht zelfs juist vooral door de coronacrisis neemt het ‘simulatie-sporten’ op dit moment grote stappen in de ontwikkeling. Het gaat zo snel dat het echt een serieus platform aan het worden is. Zo gebruikte topwielrenner Chris Froome een virtuele race van zijn Team INEOS als ultieme test om te zien of hij weer fit genoeg is na een zware val. En wie online Max Verstappen volgt, weet dat hij met grote regelmaat online ‘traint’ op F1-circuits in een simulator die zo realistisch is dat je zomaar je duim kunt breken bij verkeerd gebruik.

Wanneer de eerste offline MotoGP-race verreden gaat worden, is nog volstrekt onduidelijk en daarom moeten we het doen met de #StayAtHomeGP’s die eerder verreden werden op Mugello en de Red Bull Ring. Speel je liever zelf? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk drie keer de game MotoGP 20 weggeven, voor de PlayStation 4!

MotoGP 20 viert de terugkeer van de managementcarrièremodus met veel nieuwe functies. Kies ervoor om lid te worden van een officieel 2020-team en samen te werken met de officiële coureurs of om een gloednieuw team te vervoegen. Een complete entourage staat klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar glorie!

Nog realistischere graphics, verbluffende gameplayverbeteringen, een gloednieuwe manier om de historische uitdagingen te ervaren en alle sensaties van het officiële seizoen 2020 wachten op je! Nieuwe historische uitdagingen en een vernieuwde spelmodus laten je de geschiedenis van de MotoGP herbeleven. En daag vervolgens jouw vrienden uit! Creëer je eigen pro-level evenement en word de racedirecteur van de meest complete multiplayer-ervaring, ondersteund door dedicated servers. Het vierde seizoen van het MotoGP ™ eSport Championship is weer groter dan ooit!

Het spel krijg je in een mooi tasje, waarin ook nog een gaaf shirt zit en een blik Monster Energy (om het tot de late uurtjes vol te houden).

Het enige dat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en daarna flink duimen. We maken de winnaars op woensdag 6 mei via MOTOR.nl bekend.

Succes!

Hoewel Valentino Rossi zonder twijfel de meest ervaren MotoGP-coureur is, heeft hij online nog maar weinig ervaring. Aan hoeveel #StayAtHomeGP’s heeft hij tot nu toe deelgenomen?

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

2 Reacties

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen