De nieuwe Street Triple-serie – The definitive Street Fighter

De geheel nieuwe, agressieve houding, uitstraling en styling van de nieuwe Triumph Street Triple-serie bepaalt een geheel nieuwe maatstaf voor prestaties en wendbare, dynamische en eenvoudige bediening. Met nieuwe topspecificaties van de Street Triple RS die toonaangevend zijn in deze klasse, plus R- en S-modellen die nog toegankelijker en betaalbaarder zijn, is deze Street Triple-serie gebouwd voor verslavend dagelijks plezier – zowel op het circuit als op de weg.

Meer info vind je hier

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?