Door motor aangereden babyolifant gered door hartmassage (VIDEO)

In Thailand is een video viraal gegaan over de ongelofelijke redding van een babyolifant die overreden werd door een motor terwijl hij met z’n kudde de weg overstak bij een klein stadje in Thailand. Verdoofd door de impact en in shock voor wat er gebeurd was, wist de motorrijder toch nog hulp in te schakelen.

Toen het medisch en paramedisch personeel arriveerde, kreeg de man een eerste behandeling en werd zijn toestand als niet ernstig beoordeeld. De babyolifant lag echter nog steeds op de grond en één van de medici probeerde hem een hartmassage te geven. ‘Ik wist niet echt wat ik moest doen,’ vertelde hij, ‘maar ik probeerde het en het ging goed. Toen de olifant letterlijk weer tot leven kwam, was ik erg ontroerd.’

De babyolifant werd vervolgens naar een gespecialiseerd centrum overgebracht voor beoordeling. Kort daarna keerde het dier terug op de plaats van het ongeval, waar hij werd herenigd met zijn moeder en zijn kudde.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?