Triumph Groningen heeft hulp nodig!

Bij Triumph Groningen willen ze altijd verder en daar hebben ze hulp bij nodig. Denk jij bij te kunnen dragen aan de groei van het bedrijf en het plezier van de klanten, dan komt Triumph Groningen graag met je in contact.

Lekker: 2021 Triumph Speed Triple 1200 RS

Als collega zoeken ze een monteur die zelfstandig kan werken, uiteindelijk de leiding wil geven in de werkplaats en het leuk vindt om met klanten te communiceren. In Groningen hebben de monteurs namelijk veel contact met de klanten.

Ben jij deze persoon en werk je graag in een plezierige, relaxte werkomgeving dan denkt Triumph Groningen dat je een mooie, lange toekomst tegemoet kunt zien.

Wees welkom! Meer info: triumphgroningen.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?