vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drie dagen proefrijden op een scooter

Wat kun je zeggen over een scooter na een proefritje van dertig minuten? Niet zoveel… Honda snapt dat en komt met de mogelijkheid om in plaats van een rondje om de kerk, maar liefst drie dagen proef te rijden met een scooter naar keuze.

“Eén dag of drie dagen proefrijden is een wereld van verschil”, aldus Leo Jegen van Honda Nederland. “Met twee dagen extra kun je in de praktijk ervaren of de scooter past bij je vervoersbehoefte. Een scooter biedt veel gemak en andere voordelen, maar dat moet je echt zelf ervaren. Daarom hebben we de driedaagse proefrit in het leven geroepen.”

Honda heeft de scooters ingedeeld in twee klassen. Met een cilinderinhoud tot 250cc en een groep met meer cc’s. De eerste categorie wordt gevormd door de PS150i, de SH150i, de PCX125 en de NPS50 Zoomer, die vooral voor gebruik in de stad zijn bedoeld. De SW-T600, de SW-T400 en de SH300i vormen de tweede categorie.

Meer info: www.honda.nl. Van te voren een afspraak maken, is verstandig.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen