13 C
Nederland
vrijdag 19 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drie feitjes over de MOTORbeurs

Het is de symbolische start van het motorseizoen: de MOTORbeurs Utrecht. Natuurlijk zijn wij daar met een stand van MOTO73, MOTOR Magazine en Classic & Retro aanwezig. Maar er is ook nog veel meer te zien. De voorverkoop is gestart, er zijn genoeg redenen om heen te gaan (we gaven er net al één). Als je toch nog twijfelt, hierbij drie feitjes over de MOTORbeurs die je nog zouden kunnen overhalen. Wist je dat:

De naam van de MOTORbeurs van MOTOR Magazine is geleend

Wanneer het je wel eens is opgevallen dat de naam MOTORbeurs deels met hoofdletters wordt geschreven, heb je je vast afgevraagd waarom dat is.  En wij kunnen je dat als geen ander uitleggen. Voor oorsprong draagt de MOTORbeurs namelijk deze naam, omdat zij die hebben geleend van het favoriete maandblad van velen, MOTOR Magazine dus.

De MOTORbeurs een grid girl kiest voor Axel Pons

Voor het Nederlandse raceteam RW Racing GP wordt tijdens de MOTORbeurs een leuke tijdelijke medewerkster gezocht. Samen met het TT Circuit Assen wordt namelijk de Grid Girl-verkiezing georganiseerd. Tijdens de beurs zien we de vijf overgebleven dames strijden om voor deze eer. De winnaares houdt dan tijdens de volgende TT de paraplu boven het hoofd van Axel Pons.  

Jouw zelfbouwmotor een prijs kan winnen

Heb je zelf een motor gebouwd, dan ben je daar vast enorm trost op. Tijdens Custom Bike Show krijgt de motor misschien wel de eer die het verdient. In deze verkiezing onder zelfbouwmotoren wordt door een vakjury per categorie de winnaars gekozen. Er zijn vijf categorieën, namelijk freestyle, chopper, bobber, café racer en street performance. In alle categorieën wordt een top drie gekozen. Opgeven kan hier.

Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen