Wedstrijdkalender Yamaha R125 Cup 2017

Vrijdag 23-12-2016 jl. heeft de SOBW de wedstrijdkalender voor het seizoen 2017 bekend gemaakt. Voor de GAMMA Yamaha R125 en R3 cup staat er op 17 en 18 juni.Inschrijven GAMMA Yamaha R125 Cup

Inschrijven voor de GAMMA Yamaha R125 cup loopt via de SOBW, info@sobw.nl . Stuur een email met je naam, adres, geboortedatum, gewenste rijnummer en telefoonnummer. Je ontvangt dan spoedig een bevestiging van uw inschrijving.

Aankoop GAMMA Yamaha R125

Voor het bedrag van € 3.050,00 incl. BTW wordt de rijder eigendom van een nieuwe 2016/2017 Yamaha YZF-R125 (zonder ABS) en kan hij/zij met veel plezier aan de GAMMA Yamaha R125 Cup deelnemen. Prijs op basis van levering via een officiële Yamaha-motorfietsdealer. Voor de tweedejaars of meerdere jaren GAMMA Yamaha R125 Cup rijder geldt ook, bij aankoop van een nieuwe 2015/2016 Yamaha YZF-R125 (zonder ABS), een aankoopbedrag van € 3.050,00 incl. BTW. Prijs op basis van levering via een officiële Yamaha-motorfietsdealer.

GAMMA Yamaha R125 Cup kit:

Set speciale Mitas motorfietsbanden (race compound)

Complete racekuip, tankcover en een tweedelig zitje.

Geheel wordt in GAMMA Yamaha R125 Cup kleuren geleverd, dit om de identiteit van de GAMMA Yamaha R125 Cup te waarborgen.

Kill switch met contrastekker

52 tands tandwiel (achtertandwiel)

Voorremhendel beschermbeugel

Kettingwiel bescherming, vóór- en achtertandwiel

Paddock stand, inclusief twee bobbins

Speciale GAMMA Yamaha R125 Cup uitlaatdemper van HGS Engineering

De totale kosten van deze GAMMA R125 Cup kit zijn € 350,00 incl. BTW.

Montage door derden van de GAMMA R125 Cup kit:

Indien gewenst kan HVG Engineering de montage van GAMMA R125 Cup kit voor hem of haar verzorgen, waarbij alle delen die van de Yamaha YZF-R125 verwijderd worden ook na demontage weer aan hem of haar worden meegeleverd. Hierdoor is het mogelijk om de GAMMA Yamaha R125 Cup in een later stadium weer terug te bouwen naar de originele uitvoering voor gebruik op de openbare weg. Voor meer informatie over het monteren van de GAMMA R125 Cup kit kunt u terecht bij de SOBW.

Yamaha R3 Cup

De wedstrijdkalender 2017 voor de nieuwe Yamaha R3 cup zal zeer spoedig aan jullie gepresenteerd gaan worden. In de komende weken ontvangen jullie alle benodigde informatie als; Kalender, technisch reglement, wedstrijdreglement, handleiding voor de voorbereiding van het nieuwe seizoen en overige aanvullende informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?