dinsdag 27 februari 2024

Drie keer nieuw bij Louis: Stadsjassen voor korte afstanden

Als er één bepalende trend is in motorkleding op dit moment, dan is het motorkleding die er niet uitziet. Na het triomfantelijke succes van de motorjeans komen er nu steeds meer bijpassende jasjes in een casual look. Louis heeft een enorme selectie hiervan, soms retro, soms zomers en licht, maar altijd met een onafhankelijke stijl. Het hoeft geen veiligheidsuitrusting voor alle weersomstandigheden en lange afstanden te zijn als u gewoon een snelle rit naar de stad wilt maken. Hier zijn drie gloednieuwe voorbeelden van Detlev Louis en Fastway:

Zomer in de stad:
Detlev Louis DL-JM-7, het lichte, luchtige zomerjack.

Volledige windkoeling zelfs in de 30 km/u zone dankzij het uitgebreide gebruik van gaasmateriaal. Veilig dankzij Xelion-beschermers en praktisch voor dagelijks gebruik: in totaal zes vakken voor alles wat u mee wilt nemen. Het geheel is eenvoudig en nonchalant verpakt in blousonvorm.
Maten: 48-58
Prijs: 249,99 euro

Detlev Louis DL-JM-7.

Getest: Zo eenvoudig is online bestellen via Louis.nl

Geboren in de VS:
Detlev Louis DL-JM-8, het iets andere spijkerjack.

Hier hebben we het Amerikaanse denim erfgoed op een heel andere manier geïnterpreteerd en aangevuld met klassieke Britse stijlelementen. Zeer individueel, zeer robuust en zeer comfortabel. Zeer flexibele beschermers en gestandaardiseerde veiligheidsnaden maken het veiligheidspakket compleet.
Maten: 48-58
Prijs: 249,99 Euro

Detlev Louis DL-JM-8
Detlev Louis DL-JM-8.

Het is nog steeds Rock’n’Roll:
Fastway City Men 201, der coole College-Blouson.

Nog een modeklassieker uit de VS, alleen deze keer met een academische in plaats van agrarische geschiedenis: college jackets waren oorspronkelijk (bijna 100 jaar geleden) de teamkleding van Amerikaanse universiteitsatleten. Ons exemplaar is gebaseerd op de vroege originelen met gestreepte manchetten en leren mouwen. Wat je niet ziet zijn de beschermers en de verstevigingen op schouders en ellebogen, die voor de nodige bescherming zorgen.
Maten: 46-58
Prijs: 169,99 euro

Fastway City Men 201.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Ik weet dat smaken best verschillen maar om nou meteen alle artikelen in 1 zin af te branden?
    “Als er één bepalende trend is in motorkleding op dit moment, dan is het motorkleding die er niet uitziet. ”
    Ziet er idd niet uit 🙂

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen