dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Drie vacatures bij Ten Kate Motoren

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Bij Ten Kate Motoren werken dagelijks enkele tientallen mensen om de leukste hobby van Nederland mogelijk te maken: Motorrijden! Motorrijders kunnen bij Ten Kate Motoren voor alle facetten van de hobby terecht. Van het aanschaffen en onderhouden van een motorfiets tot het verkrijgen van onderdelen, accessoires en motorkleding. Een aantal jaren geleden heeft Ten Kate Motoren er een nieuwe tak van sport bij gekregen, namelijk Tenkateshop.com. Dit is de grootste en meest complete webshop van Nederland op het gebied van motorkleding, onderdelen en accessoires.

Vanwege de snelle groei zowel online als in de winkel zoekt Ten Kate Motoren maarliefst 3 nieuwe collega`s.

1) Een Commercieel Ingestelde Klantenservice Medewerker (linkjes erin?)

2) Een productdata medewerker

3) Een distributie / goederen verwerking medewerker

Misschien iets voor jou? Reageer dan voor 21-06-2016 door een brief en je CV te sturen aan s.buikema@tenkatemotoren.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen