Drie vacatures bij Ten Kate Motoren

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Bij Ten Kate Motoren werken dagelijks enkele tientallen mensen om de leukste hobby van Nederland mogelijk te maken: Motorrijden! Motorrijders kunnen bij Ten Kate Motoren voor alle facetten van de hobby terecht. Van het aanschaffen en onderhouden van een motorfiets tot het verkrijgen van onderdelen, accessoires en motorkleding. Een aantal jaren geleden heeft Ten Kate Motoren er een nieuwe tak van sport bij gekregen, namelijk Tenkateshop.com. Dit is de grootste en meest complete webshop van Nederland op het gebied van motorkleding, onderdelen en accessoires.

Vanwege de snelle groei zowel online als in de winkel zoekt Ten Kate Motoren maarliefst 3 nieuwe collega`s.

1) Een Commercieel Ingestelde Klantenservice Medewerker (linkjes erin?)

2) Een productdata medewerker

3) Een distributie / goederen verwerking medewerker

Misschien iets voor jou? Reageer dan voor 21-06-2016 door een brief en je CV te sturen aan s.buikema@tenkatemotoren.nl

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?