donderdag 22 februari 2024

Droomreis Wereldtour: het avontuur van je leven!

De Edelweiss World Tour is geen typische offroad-avontuur met uitdagende routes en tenten in plaats van hotels. Het is een unieke motorreis die ontworpen is om je een onvergetelijke ervaring te bieden, terwijl je toch kunt genieten van alle comfort en luxe die je tijdens een vakantie verwachten.

De World Tour bestaat uit zes etappes, waarbij je de keuze hebt om één of meerdere etappes te rijden, of zelfs alle etappes achter elkaar. In deze blogpost zoom ik in op de Afrika-etappe, die je meeneemt van Kaapstad naar Mombasa.

In Kaapstad brengen we de eerste dagen door met het verkennen van townships, wijngaarden, de bruisende kust en de majestueuze Tafelberg. Maar al snel verlaten we deze levendige stad en gaan we op weg naar nieuwe avonturen.

Na twee dagen rijden komen we aan in Namibië, waar droge woestijnlandschappen op je wachten. De Fish River Canyon doet denken aan de Grand Canyon, terwijl het Namib Naukluft Park je betovert met zijn onbeschrijfelijke woestijnlandschappen.

Van Namibië gaan we naar Botswana, waar we de reusachtige zoutpannen van de Kalahari doorkruisen. Dit uitgestrekte gebied van droge bush savanne biedt ons de mogelijkheid om af en toe van het stoffige pad af te wijken en een verfrissende duik te nemen in het water.

Via Zambia en Malawi bereiken we uiteindelijk Tanzania, waar we mogelijk de ‘Big Five’ in hun natuurlijke habitat zien. De Ngorongoro-krater en het beroemde Kilimanjaro National Park zijn slechts enkele hoogtepunten van deze fantastische reis door Tanzania.

Na 38 dagen avontuur bereiken we Diani Beach in Kenia, voor twee welverdiende rustdagen. Met witte zandstranden en kristalhelder water is dit paradijselijke oord de perfecte plek om deze geweldige reis af te sluiten.

Lees hier alles over de World Tour.

Over Edelweiss Bike Travel

Sinds 1980 organiseert Edelweiss Bike Travel motorreizen in stijl. De reizen staan synoniem voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en knowhow. Niet voor niets hanteren ze het motto ‘The best ride there is’. Ruim 48.000 motorrijders zullen dat beamen.

Tourdatum

6 mei – 12 juni 2024

Tour Blog

Tour Blog lees je hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen