vrijdag 26 april 2024

Droomteam Competitie-prijs uitgereikt

Het was een close finish, maar Rob van Dieren wist uiteindelijk nipt Texel-Forester voor te blijven en de GP Droomteam Competitie 2015 te winnen. Daarmee sleepte hij een hagelnieuwe Yamaha YZF-R3 in de wacht. Lange tijd leek de teammanager van Piranha Racing II trouwens fluitend op de hoofdprijs af te gaan, maar door nul-scores van Danny Kent werd het richting het einde van het seizoen toch nog spannend. De enorme voorsprong slonk en uiteindelijk bleef er een verschil van acht punten over, nog wel in het voordeel van Van Dieren.

Na het spannende slot was het even wachten voor de gelukkige winnaar om de sleutels in ontvangst te nemen, maar tijdens de Motorbeurs Utrecht was het moment zover. Op de stand van Yamaha kon hij voor het eerst plaatsnemen in het zadel van de Yamaha YZF-R3. Daarbij werd Van Dieren nog eens verrast door Hans Groenendijk van Yamaha Motor Nederland. Een exclusief Yamaha MotoGP-boek werd in de handen van de gelukkige prijswinnaar gedrukt. Ook ontving hij een VIP-kaart voor de TT van Assen. Van Dieren is een Yamaha-man in hart en nieren en kon zichtbaar zijn geluk niet op. ‘Geweldig, ik win hier gewoon een motor. Echt ongelooflijk!’   

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen