Ducati Cares: showrooms Ducati Dealers gesloten, werkplaats geopend

De showrooms van de officiële Ducati Dealers in Nederland zijn momenteel gesloten vanwege de nationale Covid-19 maatregelen. 

De werkplaatsen blijven geopend voor het onderhoud en reparatie. Neem dus zeker nog steeds contact op met uw Ducati Dealer voor de wintercheck of andere ingrepen op uw Ducati.

Vanzelfsprekend zullen alle Ducati dealers de specifieke gezondheidsvoorschriften in acht nemen. De meeste dealers bieden een haal en breng service aan voor uw motorfiets. 

Alle Ducati dealers zijn telefonisch en digitaal beschikbaar voor vragen, offertes en informatie over de haal en breng service.

Ook kunt u veilig en snel apparel & accessoires bestellen in de Ducati online shop of de online shop van uw dealer en kan u de Ducati van uw dromen configureren met behulp van de configurator. 

Contacteer uw dichtstbijzijnde Ducati dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?