vrijdag 19 april 2024

Ducati Cares: showrooms Ducati Dealers gesloten, werkplaats geopend

De showrooms van de officiële Ducati Dealers in Nederland zijn momenteel gesloten vanwege de nationale Covid-19 maatregelen. 

De werkplaatsen blijven geopend voor het onderhoud en reparatie. Neem dus zeker nog steeds contact op met uw Ducati Dealer voor de wintercheck of andere ingrepen op uw Ducati.

Vanzelfsprekend zullen alle Ducati dealers de specifieke gezondheidsvoorschriften in acht nemen. De meeste dealers bieden een haal en breng service aan voor uw motorfiets. 

Alle Ducati dealers zijn telefonisch en digitaal beschikbaar voor vragen, offertes en informatie over de haal en breng service.

Ook kunt u veilig en snel apparel & accessoires bestellen in de Ducati online shop of de online shop van uw dealer en kan u de Ducati van uw dromen configureren met behulp van de configurator. 

Contacteer uw dichtstbijzijnde Ducati dealer.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen