maandag 11 december 2023

Motornieuws.nl: Kort, snel en altijd actueel

De tijd dat alles op internet snel en vluchtig is, ligt ver achter ons met het succes van de premium-artikelen op MOTOR.nl als een van de beste voorbeelden. Maar soms heb je geen zin of tijd in lange verhalen en wil je alleen even kort en krachtig het laatste nieuws uit motorland weten. Speciaal voor de nieuwsjunkies en koppensnellers hebben wij Motornieuws.nl gelanceerd. Het laatste (motorsport)nieuws, persberichten en vacatures uit de motorbranche. Je vindt het overzichtelijk en chronologisch op Motornieuws.nl. Gratis!

Bart Verhoeven – Manager Digital MotorNL: ‘Na de recente introductie van het nieuwe Motor Magazine voor Vlaanderen, in samenwerking met Motornieuws.be, is Motornieuws.nl een logische vervolgstap om onze nieuwsvoorziening binnen de Benelux nóg verder uit te breiden. 

Heb je iets meer tijd? En ben je op zoek naar een compleet motor-magazine op het internet? Dan kun je uiteraard nog steeds terecht op Motor.nl voor uitgebreidere reportages, testen van de diverse motoren, techniek of mooie routes. Premium-lid ben je op Motor.nl al vanaf €2,99 per maand.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen