Motornieuws.nl: Kort, snel en altijd actueel

De tijd dat alles op internet snel en vluchtig is, ligt ver achter ons met het succes van de premium-artikelen op MOTOR.nl als een van de beste voorbeelden. Maar soms heb je geen zin of tijd in lange verhalen en wil je alleen even kort en krachtig het laatste nieuws uit motorland weten. Speciaal voor de nieuwsjunkies en koppensnellers hebben wij Motornieuws.nl gelanceerd. Het laatste (motorsport)nieuws, persberichten en vacatures uit de motorbranche. Je vindt het overzichtelijk en chronologisch op Motornieuws.nl. Gratis!

Bart Verhoeven – Manager Digital MotorNL: ‘Na de recente introductie van het nieuwe Motor Magazine voor Vlaanderen, in samenwerking met Motornieuws.be, is Motornieuws.nl een logische vervolgstap om onze nieuwsvoorziening binnen de Benelux nóg verder uit te breiden. 

Heb je iets meer tijd? En ben je op zoek naar een compleet motor-magazine op het internet? Dan kun je uiteraard nog steeds terecht op Motor.nl voor uitgebreidere reportages, testen van de diverse motoren, techniek of mooie routes. Premium-lid ben je op Motor.nl al vanaf €2,99 per maand.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?