Ducati DemoTour 2011

Gaat jouw hart sneller kloppen van een Ducati? En zou je dat graag eens in het echt willen beleven? Dan is dit je kans! Ducati komt dit seizoen naar je toe met de Ducati Demo Tour. Na de Clubraces zal de Ducati Corse truck zijn weg vervolgen richting Breda voor het Ducati Demo Weekend op 21 en 22 mei.

Het hele weekend heerst er bij Moto Breda een Italiaanse sfeer. Naast de mogelijkheid tot proefrijden op de Diavel ,de Multistrada en de Monster zijn er diverse aanbiedingen zijn zoals Tax Free korting op originele Ducati kleding en accessoires vanaf 150 euro. Kijk voor meer info op www.motobreda.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?