dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati DemoTour 2011

Gaat jouw hart sneller kloppen van een Ducati? En zou je dat graag eens in het echt willen beleven? Dan is dit je kans! Ducati komt dit seizoen naar je toe met de Ducati Demo Tour. Na de Clubraces zal de Ducati Corse truck zijn weg vervolgen richting Breda voor het Ducati Demo Weekend op 21 en 22 mei.

Het hele weekend heerst er bij Moto Breda een Italiaanse sfeer. Naast de mogelijkheid tot proefrijden op de Diavel ,de Multistrada en de Monster zijn er diverse aanbiedingen zijn zoals Tax Free korting op originele Ducati kleding en accessoires vanaf 150 euro. Kijk voor meer info op www.motobreda.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen