Film > Eentje met haast

Onboardbeelden geven vaak een prachtig beeld. Maar het wordt echt gaaf als de camera gericht is op de coureur. Pas dan krijg je door wat een rijder allemaal moet doen om echt hard te gaan. Als die rijder vervolgens luistert naar de naam Bruce Anstey is het feest compleet, zeker als hij over Ulster aan het boenderen is. Wauw, wat een geluid. Wauw, wat een beelden.

Dank visordown.com voor de tip!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.