Ducati Multistrada en Diavel zijn verkozen tot ‘Motor van het Jaar’ in Duitsland

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Ducati won maandagavond 5 titels tijdens het jaarlijkse evenement ‘Motor van het Jaar’ in Stuttgart, Duitsland, toen het vooraanstaande tijdschrift Motorrad haar jaarlijkse awards uitreikte in het Residenztheater in Stuttgart. Het tijdschrift liet haar lezers hun stem uitbrengen. De awards onderstrepen de toenemende groei van het Italiaanse merk op de Duitse markt. 

De CEO van Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali, was aanwezig op het evenement om de prijs in ontvangst te nemen. De veelzijdige Multistrada die bekend staat als ‘vier motorfietsen in een’ kreeg de titel ‘Motor van het Jaar’ in de categorie ‘Allrounder’ en de Diavel kreeg deze titel in de categorie ‘Cruiser’. Het grote succes van deze twee modellen wordt door Ducati gebruikt als maatstaf op het gebied van innovatief design en technologie. 

 In de categorie ‘Sportbike’ zijn de Ducati 1199 en de 899 Panigale Superbikes respectievelijk op de tweede en derde plaats geëindigd. De Hypermotard behaalde de derde plaats in de categorie ‘Enduro/Supermoto’ waardoor Ducati in totaal 5 titels heeft behaald.    

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?