Ducati Streetfighter 848

We kregen een mooi bericht met foto van Peter Waardenburg uit Beuningen. Deze goed oplettende Ducatist was op vakantie in Italië en maakte van de gelegenheid gebruik om een fabrieks- en museum bezoek te brengen aan Ducati in Bologna.

Peter stond voor de fabriek te wachten toen: "Er opeens een Streetfighter in een opvallende gele kleur voorbijkwam. Op de bellypan zag ik bovendien 848 staan. Omdat ik nog nooit van een Streetfighter 848 had gehoord heb ik meteen een foto gemaakt. Tijdens de rondleiding door de fabriek vertelde ik de mevrouw die onze gids was dat ik een Streetfighter 848 had gezien. Ze wist mij te vertellen dat die niet bestond. Maar toen ik bleef doorvragen  kreeg ze een rode kleur op haar wangen en fluisterde zij me toe dat ik weleens de eerste kon zijn die de nieuwe Streetfighter 2012 heeft gezien." In september weten we het zeker, want dan wordt de nieuwe Duc aan de wereldpers getoond. Maar dit is toch een heel mooi voorproefje. Dank Peter!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?