16.9 C
Nederland
dinsdag 17 mei 2022

Ducati Streetfighter 848

We kregen een mooi bericht met foto van Peter Waardenburg uit Beuningen. Deze goed oplettende Ducatist was op vakantie in Italië en maakte van de gelegenheid gebruik om een fabrieks- en museum bezoek te brengen aan Ducati in Bologna.

Peter stond voor de fabriek te wachten toen: "Er opeens een Streetfighter in een opvallende gele kleur voorbijkwam. Op de bellypan zag ik bovendien 848 staan. Omdat ik nog nooit van een Streetfighter 848 had gehoord heb ik meteen een foto gemaakt. Tijdens de rondleiding door de fabriek vertelde ik de mevrouw die onze gids was dat ik een Streetfighter 848 had gezien. Ze wist mij te vertellen dat die niet bestond. Maar toen ik bleef doorvragen  kreeg ze een rode kleur op haar wangen en fluisterde zij me toe dat ik weleens de eerste kon zijn die de nieuwe Streetfighter 2012 heeft gezien." In september weten we het zeker, want dan wordt de nieuwe Duc aan de wereldpers getoond. Maar dit is toch een heel mooi voorproefje. Dank Peter!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelAriel komt terug
Volgend artikelWil jij motorracen?

Gerelateerde artikelen