Voorinschrijving Rossi-tribune gestart

Het is weer mogelijk om kaarten te bestellen voor de Valentino Rossi-tribune tijdens de Dutch TT van Assen. Het gaat nog wel om een voorinschrijving, omdat de entreeprijzen pas begin januari door het TT Circuit bekend gemaakt zullen worden. Volgens de organisatie kan het overigens zomaar de laatste keer zijn dat Rossi in actie komt op het TT Circuit.

 

“Valentino zal in 2014 met zijn eigen Moto3-team Project VR46 van start gaan en wij betwijfelen daarom of hij in 2015 nog MotoGP rijdt. Misschien lopen wij wel te ver vooruit op de zaken, maar we kunnen geen risico nemen”, aldus de organisatie. En daar hebben ze zeker een punt. Of Rossi echt gaat stoppen, is dan weer iets heel anders…

 

Om er sowieso een groot feest van te maken, is de organisatie van de Rossi-tribune bezig om een tweede vak erbij te krijgen op de Stekkenwal, zodat ze in 2014 plaats kunnen bieden aan 1344 Valentino Rossi-fans vanuit de hele wereld. In 2013 waren er al fans uit Engeland, Frankrijk, België, Slovenië, Duitsland, Italie en zelfs uit Taiwan aanwezig.

 

Kaarten bestellen kan via het bestelformulier op www.rossitribune.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.