maandag 27 mei 2024

Ducati Zaltbommel valt in de prijzen op mondiale dealermeeting! 

Het is met trots dat wij als Ducati Zaltbommel mogen melden dat we tijdens de mondiale Ducati dealermeeting 2022 op Sardinië zijn uitgeroepen tot ‘Best Dealer West Europe’ én ‘Best Dealer Online 2022, Global’. Een enorme blijk van waardering voor ons kleine team! 

Best Dealer West Europe 

Het zal niet als een verrassing klinken dat West-Europa traditioneel een van de belangrijkste markten is voor Ducati. Binnen deze zeer concurrerende markt met een fijnmazig netwerk van vele dealerorganisaties van Spanje tot Noorwegen is het ons gelukt, kijkend naar de groei in omzet, verkoop, klanttevredenheid én marktaandeel, de beste cijfers te noteren van alle West-Europese Ducati dealers! Iets waar we niet alleen erg blij mee zijn, maar vooral ook zien als bevestiging dat onze inspanningen om van A tot Z(altbommel) een servicegerichte, door hartstocht gedreven dealerorganisatie neer te zetten hun vruchten afwerpen. Een ingeslagen weg die we zullen blijven vervolgen, een prijs als deze is daarvoor natuurlijk de ultieme stimulans!

2023 Ducati Streetfighter V4 SP2 leidt bijgewerkte Streetfighter V4-line-up

Best Dealer Online 2022 

Grootste verrassing voor ons team was uiteindelijk het toekennen van de ‘Best Dealer Online 2022’. Het was uit handen van CEO Claudio Domenicali dat we deze bijzondere prijs toebedeeld kregen. Als ultieme blijk voor waardering voor onze inspanningen op het digitale terrein. Ducati heeft wereldwijd ruim 800 dealers welke allemaal in verschillende mate online actief zijn, wanneer je als Nederlandse dealer dan deze prijs wint maakt het toch wel erg speciaal. 

Claudio Domenicali, CEO Ducati Motor Spa.: 

“Wat Ronald en z’n crew hebben neergezet in Nederland is zeer speciaal, niet alleen vertegenwoordigen ze een gepassioneerd dealerschap met een sterke verkooporganisatie en goed klantencontact, ze hebben de fysieke winkel naar een hoger plan getild met een zeer actief online platform. Zowel via de website als op originele en actieve wijze via de social media kanalen. Door zowel de fysieke winkel als de digitale omgeving met dezelfde overtuiging en creativiteit de benaderen, heeft Ducati Zaltbommel op unieke wijze haar klantcontact geoptimaliseerd. Daarin vertolken ze een voortrekkersrol, mondiaal, en dat is iets wat we vanuit Bologna op deze manier graag belonen.” 

Ronald van Vliet, Ducati Zaltbommel: 

“We zetten al een tijd flink in op het online deel, het is in deze tijd een zeer belangrijk aspect binnen motor community. Wij merken dat een groot deel van het klantcontact en uiteindelijk ook de verkoop zich afspeelt via het digitale domein. Toch stond ik er zelf ook wel even van te kijken toen mij vlak voor aanvang van de prijsuitreiking werd toegefluisterd een klein dankwoordje voor te bereiden. Al wist ik toen nog niet dat het om de online award zou gaan. Het was echt een verrassing. Supermooi natuurlijk. Zowel de erkenning vanuit Ducati als van onze collega dealers. Voor onszelf wisten we al een tijdje dat online een serieus onderdeel is van onze bedrijfsvoering. Dat we daar als team nu zo voor beloond worden, naast Best Dealer West Europe, is natuurlijk écht de kers op de taart.” 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen