Ducati’s Scrambler Flat Track Pro is er

Afgelopen november kregen we de Scrambler Flat Track Pro gepresenteerd op de EICMA, en we hebben er nog best wel even moeten wachten, maar dit weekend komen ze dan toch eindelijk aan bij de Ducati-dealers in den lande. 

De Flat Track Pro-uitvoering van de Scrambler is een ode aan het Amerikaanse ‘Oval Track’-racen. Het is in de basis een Scrambler Icon, maar het stuur is lager en smaller. Natuurlijk maken het kleine spatbordje en de wedstrijdnummelplaten hem ook af, en anders de Termignoni-uitlaat wel. Het Racing Yellow knalt nog eens een beetje meer op de Flat Track Pro.

Overigens kreeg Randy van der Wal van Ducati alvast de kans de Flat Track Pro in Nederland te rijden, dus binnenkort lees je zijn bevindingen over de speciale Scrambler Ducati in zowel MOTOR Magazine als MOTO73.

Houd ze in de gaten!

Foto’s: Ducati en Emma Balt

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?