EBR 1190RX naar Nederland!

Een bijzonder moment! De EBR 1190RX is tijdens de Rotterdamse Autosalon, dit weekeinde, voor het eerst in Nederland te zien, op de stand van Pietersen US Cars & Bikes. Vorige maand presenteerde Eric Buell Racing deze langverwachte Superbike in Florida. Tegelijk met de introductie van de 1190RX in de VS is er ook een Europese fabrieksvestiging geopend, EBR Europe, gevestigd in Nederland en onder leiding van Managing Director Edwin Belonje.

Belonje: “Het is een fantastische uitdaging voor mij om het beroemde merk Erik Buell Racing in Europa op- en vervolgens uit te bouwen. De eerste gesprekken met dealers in Nederland, Engeland en Duitsland hebben al plaatsgevonden en waren veelbelovend. De aanwezigheid van de EBR 1190RX op de stand van Pietersen tijdens de Rotterdamse Autosalon betekent de start van een Europese tournee om de motor en het merk aan dealers en publiek te presenteren. En een prima gelegenheid om de reacties te peilen van bezoekers.”

De eerste EBR motorfietsen zullen vanaf maart leverbaar zijn. 

Meer informatie: www.autosalonrotterdam.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.