Een kwart eeuw HVN

Natuurlijk, we kennen allemaal de Puchs, Mobylets, Zündapps, Kreidlers en Yamaha’s maar er was er eentje de eerste, de Honda viertakt. Om deze mooie brommer niet te doen vergeten hebben een aantal liefhebbers 25 jaar geleden de ‘Honda viertakt bromfiets Vereniging Nederland’ (HVN) opgericht. Wat, 25 jaar geleden. Tijd voor feest!

Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal is de geschiedenis van de HVN en het viertaktgevoel opgetekend door middel van interviews met heel veel eigenaren. Het boek beschrijft hierdoor de Honda-scene door de jaren heen. Het pre-HVN tijdperk komt uitgebreid aan bod, de oprichters komen aan het woord en vele markante figuren zijn opgespoord en vertellen hun verhaal. Ook worden enkele typische begrippen en verschijnselen onder de loep genomen en worden de dames niet vergeten

Het boek is via www.hondavereniging.nl te bestellen voor 10 euro.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?