zaterdag 27 april 2024

Een kwart eeuw HVN

Natuurlijk, we kennen allemaal de Puchs, Mobylets, Zündapps, Kreidlers en Yamaha’s maar er was er eentje de eerste, de Honda viertakt. Om deze mooie brommer niet te doen vergeten hebben een aantal liefhebbers 25 jaar geleden de ‘Honda viertakt bromfiets Vereniging Nederland’ (HVN) opgericht. Wat, 25 jaar geleden. Tijd voor feest!

Speciaal voor deze bijzondere mijlpaal is de geschiedenis van de HVN en het viertaktgevoel opgetekend door middel van interviews met heel veel eigenaren. Het boek beschrijft hierdoor de Honda-scene door de jaren heen. Het pre-HVN tijdperk komt uitgebreid aan bod, de oprichters komen aan het woord en vele markante figuren zijn opgespoord en vertellen hun verhaal. Ook worden enkele typische begrippen en verschijnselen onder de loep genomen en worden de dames niet vergeten

Het boek is via www.hondavereniging.nl te bestellen voor 10 euro.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen