Spyshot V-Strom 1000

Eind van het jaar wordt de nieuwe V-Strom 1000 verwacht, maar hier is een van de eerste spyshots. Eerder dit jaar lanceerde de Japanners al een speciale website, www.suzuki-vstrom.com. De concept V-Strom die op deze website staat, komt sterk overeen met wat op de foto is te zien. 
 
Op de site zijn een aantal filmpjes en interviews te vinden met de Suzuki ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de nieuwe V-Strom. Het is nog even wachten tot het einde van het jaar hoe de V-Strom 1000 in de showroom eruit komt te zien. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?