Eendenjacht bij KTM

De KTM Racer Duck badeend kom je overal tegen. In Nederland, in Amerika, op de crossbaan, in Turkije, op de Erzberg, op het circuit en zelfs in Australië. Ga snel op jacht, want als je de Race Duck nou heel toevallig ergens tegenkomt maak je kans op een fraaie oranje Araihelm! De allerleukste foto van de badeend levert een motorhelm op. De KTM Duck Hunt werkt heel eenvoudig; schiet vóór 31 december 2011 de leukste plaat van de Racer Duck, zet hem op het prikbord van de KTM Nederland Facebookpagina (www.facebook.com/KTM.nl) en klaar!

KTM geeft een belangrijke tip weg: de Racer Duck’s zijn momenteel in ruime aantallen aan het broeden bij de KTM dealers. Dus daar is een werkexemplaar te bemachtigen! Daarmee kun je het geluk een handje helpen. Want als Racer Duck tot je standaarduitrusting hoort, kom je vanzelf de ideale situatie tegen.
Tip voor valsspelers: je kunt Racer Duck natuurlijk alleen digitaal ergens laten zijn door hem in een foto te plakken. Let er dan wel op dat die foto door jou zelf gemaakt is en dat de fraude niet teveel opvalt.

Veel succes!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.