Egg Run 2013 UPDATE

UPDATE 5-4-2013
Goed nieuws bereikt ons zojuist, want de EggRun 2013 gaat morgen, zaterdag 6 april, officieel door! Met een zonkans van 50 procent, geen verwachte neerslag en een maximale temperatuur van zeven graden een goede keuze als je het ons vraagt. Kijk voor de opstapplaatsen onderaan dit bericht.

UPDATE 21-3-2013
Let even goed op als je zou gaan deelnemen aan de EggRun 2013. Er is namelijk alsnog besloten de EggRun op ALLE locaties te verplaatsen naar 6 april. Meer informatie volgt zo snel mogelijk op de website www.eggrun.nlhttp://www.eggrun.nl.

UPDATE 20-3-2013
Graag uw aandacht voor een belangrijke dienstmededeling! Vanwege het verwachte slechte weer in het noorden en oosten van Nederland, wordt de EggRun van Roden verplaatst naar zaterdag 6 april. De EggRun van Amsterdam, Veghel en Breda gaan zaterdag 23 maart wel door. Je hebt in 2013 dus twee keer kans om mee te doen aan deze fantastische rit. Doen!

BERICHT 16-3-2013
Op zaterdag 23 maart (altijd de zaterdag van het weekend voor Pasen) wordt voor de achtste keer de jaarlijkse Egg Run gehouden. Motorrijders gaan dan op bezoek bij kinderen in ziekenhuizen, instellingen en woonvormen en worden en knuffels en paaseitjes uitgedeeld. Ook wordt er geld ingezameld voor een goed doel, dit jaar de Stichting Spieren voor Spieren. Er zijn vier opstapplaatsen: Roden, Amsterdam, Veghel en Breda. Voor aanmelding en verdere informatie ga je naar www.eggrun.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.