Grasbaantoppers naar Vries

Vanwege het aanhoudende koude front heeft Volksvermaken Vries haar wedstrijden drie weken moeten uitstellen. De wedstrijden worden nu verreden in het weekend van 13 en 14 april. Meteorologen voorspellen dat er een einde komt aan vier weken uitzonderlijk koud winterweer in de lente. Op zaterdag 13 april vinden de wedstrijden (aanvang 13.00 uur) in de Jeugd en Nationaal klassen plaats. Het hoofdprogramma wordt traditioneel verreden op de zondag. Dan gaat om 13.00 uur het starlint omhoog.

Een aantal coureurs uit de Specials Senioren klasse heeft elkaar paasmaandag in Balkbrug getroffen bij de ouverture van het grasbaanseizoen. Alle deelnemende Nederlandse coureurs, regerend Nederlands Kampioen Mark Stiekema (Stadskanaal), vice Europees kampioen Dirk Fabriek (Zorgvlied), Jannick de Jong (Gorredijk)en Jeffrey Woortman (Warten) plaatsten zich in een zeer sterk rijdersveld voor de A-finale.

Met verdere inbreng van een aantal andere Nederlanders en met Duitse en Engelse coureurs staat er in Vries een zeer aan elkaar gewaagd rijdersveld achter het startlint. Volg alle nieuws over de grasbaanraces in Vries ook via www.volksvermakenvries.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.