vrijdag 29 maart 2024

Grasbaantoppers naar Vries

Vanwege het aanhoudende koude front heeft Volksvermaken Vries haar wedstrijden drie weken moeten uitstellen. De wedstrijden worden nu verreden in het weekend van 13 en 14 april. Meteorologen voorspellen dat er een einde komt aan vier weken uitzonderlijk koud winterweer in de lente. Op zaterdag 13 april vinden de wedstrijden (aanvang 13.00 uur) in de Jeugd en Nationaal klassen plaats. Het hoofdprogramma wordt traditioneel verreden op de zondag. Dan gaat om 13.00 uur het starlint omhoog.

Een aantal coureurs uit de Specials Senioren klasse heeft elkaar paasmaandag in Balkbrug getroffen bij de ouverture van het grasbaanseizoen. Alle deelnemende Nederlandse coureurs, regerend Nederlands Kampioen Mark Stiekema (Stadskanaal), vice Europees kampioen Dirk Fabriek (Zorgvlied), Jannick de Jong (Gorredijk)en Jeffrey Woortman (Warten) plaatsten zich in een zeer sterk rijdersveld voor de A-finale.

Met verdere inbreng van een aantal andere Nederlanders en met Duitse en Engelse coureurs staat er in Vries een zeer aan elkaar gewaagd rijdersveld achter het startlint. Volg alle nieuws over de grasbaanraces in Vries ook via www.volksvermakenvries.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen