EICMA: De Honda CRF250L

De eerder geïntroduceerde CRF250L krijgt het nog scherpere en afgetrainde voorkomen van de CRF450R MX. Maar waar die volbloed crosser met liefde met je aan de haal gaat, is deze kwartliter een bescheiden typje met zijn 24.8 pk. Toch zijn het er nog altijd meer dan het voorgaande model dat er slechts 23.1 produceerde. Ondanks Euro 4 stijgt ook het koppel minimaal. Hetzelfde geldt voor het gewicht dat op 146 kilo uitkomt. Rijklaar! Het dashboard bevat nu ook een toerenteller en een benzinemeter. Het ABS is uit achter uit te schakelen, maar aan de voorzijde grijpt het altijd in.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?