maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EICMA: De Honda CRF250 Rally

Honda presenteerde op de EICMA de CRF250 Rally. Het komt misschien wat ondankbaar over, maar waarom bouwt Honda de CRF250 Rally niet direct in een 450, of beter nog, 600 variant? Het ding is zo mooi afgekeken van de HRC CRF450 Rally machines die vooraan meestrijden in Le Dakar – kijk alleen maar eens naar dat slanke en transparante neusje – dat de hebfactor extreem hoog is. Alleen vormt het kwartliter blokje wel een fikse belemmering voor veel mensen. Je komt echt wel mee met overige verkeersdeelnemers, maar het houdt met 25 pk (naar boven afgerond…) niet over. Afhankelijk van de verkoopprijs is de Rally wel een heerlijke motorfiets voor erbij. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen