EICMA: De Honda CRF250 Rally

Honda presenteerde op de EICMA de CRF250 Rally. Het komt misschien wat ondankbaar over, maar waarom bouwt Honda de CRF250 Rally niet direct in een 450, of beter nog, 600 variant? Het ding is zo mooi afgekeken van de HRC CRF450 Rally machines die vooraan meestrijden in Le Dakar – kijk alleen maar eens naar dat slanke en transparante neusje – dat de hebfactor extreem hoog is. Alleen vormt het kwartliter blokje wel een fikse belemmering voor veel mensen. Je komt echt wel mee met overige verkeersdeelnemers, maar het houdt met 25 pk (naar boven afgerond…) niet over. Afhankelijk van de verkoopprijs is de Rally wel een heerlijke motorfiets voor erbij. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?