EICMA: Nieuws van Triumph

Na de Street Twin en Street Cup is het nu de beurt aan de Street Scrambler. De derde Street-telg die dankbaar gebruik maakt van de staande 900cc-tellende twin. Heel logisch eigenlijk, dat ook dit model de overstap naar de Street-basis maakt. Met die zo heerlijke staande twin als basis, met 270-graden ontstekingsinterval en machtig authentiek gevoel van beleving.Het brede stuur is wat je verwacht en datzelfde geldt voor het uitlaatsysteem, al blijft dat iets om je over te verbazen. De katalysatoren zijn niet te zien en de duo-passagier kan gerust plaatsnemen zonder z’n benen te schroeien. Neem je niemand achterop? Dan heeft Triumph een mooi aluminium bagagerekje dat in de plaats van het duo-zadel kan, en de duo-voetsteunen verwijder je heel simpel door twee schroeven los te maken.Hoe retro de uitstraling ook is, onderhuids schuilt er een boel moderne technologie, net zoals de Street Cup en Street Twin dat ook hebben. Tractiecontrole, een bekrachtigde koppeling, LED-achterlicht, een USB-aansluiting en digitale inzetjes in het dashboard. Maar nieuw ten opzichte van de Street-broeders is dat het ABS uitschakelbaar is. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?