EICMA: Yamaha presenteert raceversie YZF-R6

Yamaha presenteerde op de EICMA de versie waarmee ze de strijd aan willen gaan in het WK Supersport. Natuurlijk is hij voor de sport nog net iets extremer, maar de verschillen zijn minimaal. Vergeleken met de straatversie heeft deze raceversie een Akrapovi? Evo volledig titanium uilaatsysteem, 320mm Brembo remmen, 43mm Öhlins voorvork en Pirelli Diablo DOT racebanden. Heerlijk.

Het volledige fotoalbum kun je vinden op Facebook. Vergeet de pagina niet te liken om niets meer te missen!

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?