donderdag 25 april 2024

EICMA: Niken gaat verder

Zijn we als select volk inmiddels de klap bekomen die de Niken ons vorig jaar om de oren gaf? Sommigen wat meer dan anderen. Yamaha is in ieder geval klaar om door te pakken.

Vandaar dat de Niken, in navolging van andere Yamaha’s, ook de GT-metamorfose ondergaat. Inderdaad, daar konden we op wachten. Een hoger scherm, luxer zadel, verwarmde handvatten, middenbok en een tweede 12V-aansluiting, meer bagagemogelijkheden dankzij het rekje achterop én semi-harde zijkoffers van 25 liter maken ‘m inderdaad GT-waardig.

De GT komt in het grijs en blauw, met respectievelijk zwarte en gouden vorkpoten. Qua prijs is ons nog niet bekend, maar we weten wel dat -ie begin januari bij de dealers moet staan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen