EICMA: Niken gaat verder

Zijn we als select volk inmiddels de klap bekomen die de Niken ons vorig jaar om de oren gaf? Sommigen wat meer dan anderen. Yamaha is in ieder geval klaar om door te pakken.

Vandaar dat de Niken, in navolging van andere Yamaha’s, ook de GT-metamorfose ondergaat. Inderdaad, daar konden we op wachten. Een hoger scherm, luxer zadel, verwarmde handvatten, middenbok en een tweede 12V-aansluiting, meer bagagemogelijkheden dankzij het rekje achterop én semi-harde zijkoffers van 25 liter maken ‘m inderdaad GT-waardig.

De GT komt in het grijs en blauw, met respectievelijk zwarte en gouden vorkpoten. Qua prijs is ons nog niet bekend, maar we weten wel dat -ie begin januari bij de dealers moet staan.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?