donderdag 28 maart 2024

Einde Victory Motorcyles

Het bedrijf achter Victory Motorcyles, Polaris Industries, heeft bekend gemaakt te gaan stoppen met het merk Victory. In een erg concurrerende motormarkt is het niet gelukt succesvol te zijn. Polaris zal dealers helpen om bestaande modellen te verkopen. Onderdelen worden nog tien jaar lang geleverd. Service en garantie ook. Het merk wordt langzaam afgebouwd. 

“Het was een heel moeilijk besluit. De laatste achttien jaar hebben we niet alleen middelen geïnvesteerd, maar ook onze hart en ziel. We zijn trotst op wat we hebben bereikt”, aldus Polaris CEO Scott Wine. Toch was dit duidelijk niet genoeg, het veroveren van marktaandeel viel tegen. Nog doorgaan met Victory zou veel geld kosten. Polaris heeft daarom besloten zich niet meer op Victory te gaan richten, maar op hun andere motormerk, Indian.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen