Eindejaar opruiming bij Ten Kate Motoren

Elk jaar na het seizoen houden we één actie avond speciaal voor onze klanten en daarna hebben we twee dagen met kortingen op alle bekende topmerken en aantrekkelijke kortingen op motorfietsen.

 

Dit weekend kun je nog profiteren van 25% korting op één artikel(sticker plakken) in de winkel en 15% korting op alles.

 

Daarnaast hebben we het hele weekend 15% korting op alles op Tenkateshop.com. En op Outlet en Sale artikelen in de winkel en webshop zelfs kortingen oplopend tot maarliefst 50%.

 

Wil je dus shoppen tussen meer dan 1000 helmen, 30.000+ motor onderdelen, 10.000-en stuks motorkleding en alle topmerken zoals: Alpinestars, Macna, HJC, D.I.D, K&N, Dainese, Sidi, Putoline, Shark enz. enz. Kom dan naar Tenkateshop.com.

 

Kom jij ook op zaterdag 16 november 2013 naar Ten Kate Motoren? Of bestel je artikelen tot en met zondag 17 november 2013 15% korting op www.tenkateshop.com.

 

Mis het niet!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.