13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijs nieuwe Primavera bekend

Nog deze maand arriveren de eerste exemplaren van de onlangs gepresenteerde Vespa Primavera al in Nederland, maar voor ons is het nog even wachten. Het spits wordt namelijk afgebeten door de 50cc-versie. Vervolgens arriveert in januari 2014 de 125cc-editie, die 4.099 euro gaat kosten. Vrij fors inderdaad, maar met de wetenschap dat de Vespa 946, ook een 125cc-scooter, liefst 9.000 euro kost, is alles relatief.

Met de komst van Primavera lanceert Vespa tegelijkertijd ook een lijn met accessoires. Een mooi voorbeeld hiervan is de topkoffer. Speciaal voor de Primavera is deze in de kleur van de scooter uitgevoerd en uitgevoerd met een verchroomd Vespa-embleem in reliëf. De topkoffer kan worden geleverd in combinatie met een ruggensteun voor de duopassagier. Bovendien is de verchroomde montagesteun voor de topkoffer ook als bagagerek te gebruiken.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen