maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Eindelijk motoren naar TDU 2

Het nieuwste ‘contentpakket’ voor Test Drive Unlimited 2 brengt motoren naar de game. De update komt in februari 2012. Dit heeft uitgever Atari bekendgemaakt aldus onze collega’s van Gamer.nl.

Dankzij de update kun je straks met liefst drie motoren rijden op de wegen van Test Drive Unlimited 2. En het gaat daarbij zeker niet om de minste! Namelijk de Ducati Desmosedici RR (foto), de Ducati Diavel Carbon en de Harley-Davidson Fatboy Lo. Ook krijgt de game zestien multiplayeruitdagingen voor motoren.

Naast de motoren worden er ook zes nieuwe wagens toegevoegd. Daarnaast krijgt de game ook nieuwe kleding en ondersteuning voor een aantal Thrustmaster-stuurwielen. Het is nog niet bekend wat de update gaat kosten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen