vrijdag 19 april 2024

Eindelijk motoren naar TDU 2

Het nieuwste ‘contentpakket’ voor Test Drive Unlimited 2 brengt motoren naar de game. De update komt in februari 2012. Dit heeft uitgever Atari bekendgemaakt aldus onze collega’s van Gamer.nl.

Dankzij de update kun je straks met liefst drie motoren rijden op de wegen van Test Drive Unlimited 2. En het gaat daarbij zeker niet om de minste! Namelijk de Ducati Desmosedici RR (foto), de Ducati Diavel Carbon en de Harley-Davidson Fatboy Lo. Ook krijgt de game zestien multiplayeruitdagingen voor motoren.

Naast de motoren worden er ook zes nieuwe wagens toegevoegd. Daarnaast krijgt de game ook nieuwe kleding en ondersteuning voor een aantal Thrustmaster-stuurwielen. Het is nog niet bekend wat de update gaat kosten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen