dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Maak de blits op het water

Wie tegenwoordig anders wil zijn, moet echt z’n best doen. Zelfs een ‘gewone’ Harley-Davidson is kijkend naar de verkoopcijfers van nieuwe motoren niet echt bijzonder meer… Toch is er hoop voor Harley-liefhebbers met een drang naar opvallen. Want na een driewieler en een auto maakt het beroemde blok uit Milwaukee nu z’n opwachting in een speedboot.

De boot wordt, volgens onze goede vrienden van motoblog.it, aangedreven door een dikke Big Twin 1340, inclusief zelf gefabriceerd vloeistof koelsysteem. Nog bijzonderder is dat deze boot gewoon te koop is. Voor ‘slechts’ 29.995 dollar ben je de gelukkige eigenaar van een zwart-oranje versie.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen