Film > Maak de blits op het water

Wie tegenwoordig anders wil zijn, moet echt z’n best doen. Zelfs een ‘gewone’ Harley-Davidson is kijkend naar de verkoopcijfers van nieuwe motoren niet echt bijzonder meer… Toch is er hoop voor Harley-liefhebbers met een drang naar opvallen. Want na een driewieler en een auto maakt het beroemde blok uit Milwaukee nu z’n opwachting in een speedboot.

De boot wordt, volgens onze goede vrienden van motoblog.it, aangedreven door een dikke Big Twin 1340, inclusief zelf gefabriceerd vloeistof koelsysteem. Nog bijzonderder is dat deze boot gewoon te koop is. Voor ‘slechts’ 29.995 dollar ben je de gelukkige eigenaar van een zwart-oranje versie.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?