woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Energica EsseEsse9+ verzorgt begeleiding tijdens G20 op Bali

Het zeventiende G20 forum is vandaag begonnen in Nusa Dua, Bali, Indonesië. Er is nauwelijks een belangrijker evenement in de wereld, aangezien alle belangrijke ontwikkelde en opkomende economieën ter wereld aanwezig zijn om wereldwijde economische samenwerkingen te bespreken. Met een vloot van 88 EsseEsse9 motorfietsen voor de politiebegeleiding van de G20, levert Energica een belangrijkste bijdrage aan het tweedaagse forum. Zo maakt Energica een vuist voor een zo snel mogelijke overgang naar milieuvriendelijke en duurzame mobiliteit.

2023 Energica-modellen groeien rustig verder

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen