13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Energica scoort mega-order in Taiwan

Energica heeft een recordorder ontvangen van de Taiwanese importeur Russ Tiger Enterprise Co., Ltd. De bestelling is de grootste ooit in één enkele order in de geschiedenis van de Italiaanse fabrikant. De opdracht omvat alle modellen van Energica en is goed voor een totale waarde van € 836.000,-.

Energica: duurzaamheid en Italiaans design

Motorrijders in Taiwan zijn gevoelig voor kwaliteit en het design van Made in Italy, evenals voor duurzame mobiliteit en duurzaamheid. ‘Elektrische voertuigen zijn de trend in Taiwan vanwege de bescherming van het milieu. Bovendien zijn het weer en de omgeving in Taiwan ook geschikt voor elektrische motorrijders,’ zegt Russ Tsai, CEO van Russ Tiger Enterprise. ‘Onze regering ondersteunt de industrie door een verlaagde commodity tax toe te passen. Het assortiment elektrische fietsen met unieke Italiaanse stijl, de prestaties en het feit dat zij MotoE-leverancier zijn, zijn de factoren die maken dat wij vertrouwen stellen in Energica-motoren. Deze order is nog maar het begin, er zullen er snel meer volgen.’

Nieuw in 2021: Energica RS-modellen. Kun jij ze aan?

Lange termijnvisie

‘De bestelde Energica motorfietsen worden geproduceerd en zullen in de komende maanden arriveren in Taichung, uitvalsbasis van Russ Tiger Enterprise Co, Ltd.,’ zegt Giacomo Leone, Energica Sales & Field Marketing Director. ‘Wij zijn er trots op een zakenpartner te hebben met dezelfde lange termijnvisie als ons; wij zijn vol vertrouwen om onze ontwikkeling in de Asia Pacific regio in de komende maanden voort te zetten en ons merk en onze motorfietsen naar nieuwe markten met een hoog ontwikkelingspotentieel te brengen’.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen