Kawasaki ER6n in het nieuw

Niet dat de ER6n nou echt per se fris 2016 in moest, aangezien de 649cc middenklasser tweecilinder het al een paar jaar hartstikke prima doet in de verkoopcijfers, maar kleren maken de man, en kleuren maken de motor.

Voor 2016 gooit het groene merk er dan ook een nieuw laagje verf over. Uiteraard is er weer een mooie tint felgroen in de folder te vinden (Candy Lime Green) en het glimmend grijs (Metallic Carbon Gray) is ook geupgrade. Mooist blijft toch het bijzondere wit met oranje (Urban City White), al valt de vinger moeilijk te leggen op wat het nou zo’n bijzondere kleurstelling maakt.

Afijn, Kawasaki vernieuwt de kleurtjes dus. O, en het Sports Edition-pakket is ook dit jaar weer van de partij. Kost je 690 euro bovenop de reguliere verkoopprijs á 6.999 euro, en betaat uit een Sloveens blêhrpijp van Akrapovic, een tankpad en bobbins. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?