vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Kawasaki ER6n in het nieuw

Niet dat de ER6n nou echt per se fris 2016 in moest, aangezien de 649cc middenklasser tweecilinder het al een paar jaar hartstikke prima doet in de verkoopcijfers, maar kleren maken de man, en kleuren maken de motor.

Voor 2016 gooit het groene merk er dan ook een nieuw laagje verf over. Uiteraard is er weer een mooie tint felgroen in de folder te vinden (Candy Lime Green) en het glimmend grijs (Metallic Carbon Gray) is ook geupgrade. Mooist blijft toch het bijzondere wit met oranje (Urban City White), al valt de vinger moeilijk te leggen op wat het nou zo’n bijzondere kleurstelling maakt.

Afijn, Kawasaki vernieuwt de kleurtjes dus. O, en het Sports Edition-pakket is ook dit jaar weer van de partij. Kost je 690 euro bovenop de reguliere verkoopprijs á 6.999 euro, en betaat uit een Sloveens blêhrpijp van Akrapovic, een tankpad en bobbins. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen