Ook geen OW Cup vanwege kou

De CRT-dagen (donderdag 4 en vrijdag 5 april) en de eerste OW Cup-race ooit (zaterdag 6 april) op het TT Circuit Assen gaan niet door. Op basis van de weersvoorspellingen is CRT van mening dat rijden met deze lage temperaturen onverantwoord is. Een mening die wij delen.

CRT is op dit moment in overleg met diverse partijen over alternatieve data, gezien de drukke kalender van het TT Circuit Assen niet eenvoudig. Zodra hierover meer bekend is, laten we dit weten. “Wij hopen in deze extreme vervelende situatie begrip van jullie allen”, aldus CRT.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.