Ervaring in acceleratie

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Jacco van de Kuilen is al jaren full-time voornamelijk werkzaam binnen de automotive- en motorbranche. Als freelance vakfotograaf reist hij door binnen- en buitenland voor zijn opdrachtgevers. In het onderstaande promotiefilmpje van de Tank S Rally ziet u een impressie van zijn werk.

In deze lezing vertelt Jacco over zijn ervaringen in de auto- en motorfotografie in de afgelopen 20 jaar. Compositie, locaties, software, techniek en apparatuur komen ruimschoots aan de orde. Ook de aanloop naar de verschillende werkzaamheden zal Jacco toelichten, maar hij zal vooral veel beeld laten zien en daar over vertellen. Ook over het reizen en het ondernemerschap dat daar bij komt kijken zal Jacco toelichten, maar ook het verslavende element van de vakfotografie. Schrijf u dus snel in voor deze enerverende en leerzame lezing.

De workshop is gratis en wordt gehouden op 19 april. Inschrijven kan via CameraNU.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?