13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Ervaring in acceleratie

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Jacco van de Kuilen is al jaren full-time voornamelijk werkzaam binnen de automotive- en motorbranche. Als freelance vakfotograaf reist hij door binnen- en buitenland voor zijn opdrachtgevers. In het onderstaande promotiefilmpje van de Tank S Rally ziet u een impressie van zijn werk.

In deze lezing vertelt Jacco over zijn ervaringen in de auto- en motorfotografie in de afgelopen 20 jaar. Compositie, locaties, software, techniek en apparatuur komen ruimschoots aan de orde. Ook de aanloop naar de verschillende werkzaamheden zal Jacco toelichten, maar hij zal vooral veel beeld laten zien en daar over vertellen. Ook over het reizen en het ondernemerschap dat daar bij komt kijken zal Jacco toelichten, maar ook het verslavende element van de vakfotografie. Schrijf u dus snel in voor deze enerverende en leerzame lezing.

De workshop is gratis en wordt gehouden op 19 april. Inschrijven kan via CameraNU.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen