maandag 11 december 2023

EV-Ning-Ride, elektrisch motorrijden op de langste dag van het jaar

Op maandagavond 21 juni organiseert MotoShare samen met partners Zero Motorcycles Benelux en Energicawww.motor.nl de eerste EV-Ning-Ride, een toertocht voor elektrische motorfietsen.

MotoShare bundelt de krachten met deze twee toonaangevende producenten van elektrische motoren om het plezier van elektrisch motorrijden onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Deze unieke samenwerking brengt een indrukwekkende collectie aan diverse elektrische motoren bij elkaar en speelt in op de snel groeiende belangstelling voor elektrisch aangedreven motorfietsen.

De EV-Ning-Ride belooft een ongedwongen en gezellige samenkomst te worden die helemaal in het teken staat van elektrisch motorrijden.  De partners streven met het evenement naar leuke en sfeervolle omgeving waarin liefhebbers van elektrische motoren elkaar kunnen ontmoeten.

Voorafgaand aan de rit is het voor deelnemers mogelijk hun vaardigheid in het manoeuvreren op lage snelheid te verbeteren tijdens een workshop MotoJitsu. Ook de landelijke politie-eenheid zal aan het evenement deelnemen met twee elektrische motoren in volledige politie-uitrusting.

Vanaf circa 19u30-20u00 vertrekken de motorrijders vanuit het verzamelpunt restaurant Hajé te Nieuwegein voor een route van circa 65 kilometer bij ondergaande zon langs het water.

Klik hier voor meer informatie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen