Exclusief: MV Agusta Superveloce 75 Anniversary

Om 75 jaar geschiedenis te vieren, lanceert MV Agusta een nieuwe website én een nieuwe Superveloce 75 Anniversary. Deze gelimiteerde editie is slechts 75 uur te koop. De motor wordt gekenmerkt door een speciale kleurstelling en enkele exclusieve details

In het onwerkelijke jaar 2020 viert MV Agusta 75 jaar historie en lanceert het voor die gelegenheid een volledig vernieuwde website én een nieuwe limited edition van de Superveloce.

Eerste test MV Agusta Superveloce 800

De 75 Anniversary deelt driecilinderblok en chassis met de Superveloce 800. Die is afgeleid van de F3 800, met een vermogen van 148 pk bij 13.000 tpm en 88 Nm bij 10.600 tpm. Kenmerkend voor het nieuwe model is de tricolore kleurstelling. Verder spaakwielen in zwart en goud en het zadel in rood Alcantara. Voor deze motor heeft MV Agusta een speciale kit gemaakt, die vergezeld gaat van een certificaat van echtheid.

MV Agusta Superveloce 75 Anniversary kit:

  • open uitlaat voor circuitgebruik
  • speciale mappings
  • genummerd aluminium naamplaatje op de kroonplaat,
  • eenpersoonszadel met Alcantarabekleding
  • speciale cover.

Let wel, de 75 Anniversary wordt gebouwd in een gelimiteerde serie van 75 stuks en is slechts 75 uur online te koop. Of zelfs minder als je voor zondag 15 november 24.00 uur geen bestellingen hebt geplaatst. Bestellen kan hier, de motor is beschikbaar vanaf 25.000 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?