Feestelijke opening Z-CENTER Soesterberg

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Goed nieuws voor motorrijders die bewust kiezen voor een van de Kawasaki Z modellen­­­. Met de opening van het Z- CENTER is er voor het eerst in Nederland een bedrijf dat zich in deze sportieve allrounders heeft gespecialiseerd. 

Het is een uniek initiatief van Kawasakidealer MVM Motoren dat met dit nieuwe concept inspeelt op de groeiende populariteit van de Z-modellen. In de wetenschap dat je als motordealer een belangrijk aandeel hebt in de beleving van de motorhobby, groeide het idee om een speciale shop in te richten waar de liefhebbers alles van hun favoriete motor kunnen vinden. Dus niet alleen alle modellen en speciale uitvoeringen in alle kleuren, maar ook een breed assortiment speciale Z onderdelen en accessoires. Zo vind je bij het Z-CENTER ook de fraaie spullen van het merk Barracuda. “High tech in Italian design.” 

Het Z-Center nodigt alle motorliefhebbers uit voor de feestelijk opening op zaterdag 18 maart aan de Postweg 25 in Soesterberg. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?