Fikse kortingen op Husqvarna

Husqvarna wil de doorstap naar de 2013 cross en enduromodellen makkelijker maken, daarom zijn er vanaf nu tot eind januari kortingen tot wel 25 procent.

Het road-model de Nuda900 zal voor dezelfde prijs in 2013 worden verkocht als in 2012, maar de Nuda900 zal in 2013 wel worden uitgerust met het nieuwe Bosch ABS systeem. Het Bosch systeem is optioneel te bestellen op de Nuda900R voor een meerprijs van 400 euro.
 
Klik op Nuda900R ABS en Nuda900 ABS voor de specificaties  in de motorbase.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.