Primeur bij Wim ter Braake motoren

 

De Kawasaki Z800 ABS komt in 2013 op de markt als de opvolger van de Z750. Wim ter Braake is erg gecharmeerd van de nieuwe naked en wil zijn klanten niet laten wachten tot februari of maart 2013, daarom is de Z800 alvast naar hun showroom gehaald. Bezoek nu de showroom en maak alvast een proefrit.
 
Ben je in het bezit van de huidige Z750 en wil je deze inruilen voor de nieuwe Z800, dan krijg je een leuk extraatje, prioriteit bij bestelling en de kleurkeuze.  
 
De Z800 is beschikbaar in een E-versie met 70KW vanaf 9.398 euro, deze versie is ook geschikt te maken is voor het nieuwe categorie 2 rijbewijs (max 35kW). De een luxere vol vermogen (81 kW) variant is te koop vanaf 10.298 euro. De volvermogen variant is verkrijgbaar in drie kleurstellingen, de E-versie is er in twee kleurstellingen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.